Elektriker med kompetens man kan lita på! – SmåElhjälpen

VILKA VI ÄR

ELEKTRIKER SOM MAN KAN LITA PÅ!

Letar du efter en skicklig elektriker som fixar de elektriska bestyren i hemmet eller på arbetsplatsen? På Små Eljobb hjälper kunder med både de små och stora jobben. Vi utför i stort sett alla typer av elektriska installationer. (SÄKERHET EN PRIORITE) Självklart är vi ytterst måna om att garantera alla parters säkerhet när vi utför ett jobb ute hos kund. Vi är anslutna till Elsäkerhetsverket Och kan utföra alla typer av el-arbeten. Vi utför ROT-avdrag) Inga jobb är för små för oss. Här är ingen gissningslek bara konkret fakta!

Vi erbjuder följande tjänster

🌟 Felsökning. 🌟Installation av vägguttag 🌟Installation av brytare och dimmer. 🌟Byte av armaturer och spottar. 🌟Anslutning av spis/ugn. 🌟Anslutning av tvättmaskin. 🌟Badrumsskåp med belysning. 🌟Byta ut golvvärmetermostat. 🌟Byta halogen spotlight mot led. 🌟Utbyte av äldre kontakter och jorda dem för barnens säkerhet. 🌟Montera ett nytt vägguttag eller flytta det befintliga vägguttaget. 🌟Köksrenovering av el 🌟Installaskin av Markis 🌟Installation av infra värme 🌟Byta proppskåp mot dvärgbrytare... 🌟Dra om allt el och jorda överallt 🌟Installera jordfelsbrytare 🌟Mindre elrenovering 🌟Vi kan även hjälpa er med VVS, Snickare ,målare vi har samarbete olika företag och alla tar små jobb.

Trusted by over 50,000 people

24/7 Konsult Tillgänglighet

Tel:      076-265 54 95 

Email: [email protected]

Multilingual Customer Services

Du kan nå oss via Messenger eller genom att ringa /sms oss Tel 076 265 54 95 alternativt kontakta oss via mail [email protected] https://smaelhjalpen.se/

Live Chat

Få omedelbart live support från vårt team genom livechatt och få den perfekta lösningen utan dröjsmål